„Pojūčių Vakarienė“
Pirmą kartą Lietuvoje, daugiau nei metus brandintas ir kurtas gastronominis projektas „Pojūčių vakarienė“. Tai – ne tik kokybiškas maistas tiekiamas gražioje aplinkoje. Tai – daugiau nei dviejų valandų trukmės dinamiška ir ekspresyvi programa. “Monte Pacis” restorano virtuvės komanda, vadovaujama šefo Raimundo Dambrausko, filmų kūrėjas ir režisierius Jonas Jakūnas, muzikos prodiuseris bei kompozitorius Donatas Tamašauskas Džouns šiuolaikinėmis priemonėmis perteikia, intriguoja ir pasufleruoja, meniniais sprendimais, netikėtais deriniais apjungia pojūčius į emocijų karuselę nuo pjaunamos žolės gaivos iki karščiu alsuojančios Lotynų Amerikos aistros.
Skoniu, vaizdu, garsais, aromatais ir kitomis priemonėmis pajusite Pažaislio dydybę, kepamos duonos nostalgiją, vandens tyrumą, deserto svaigumą. Ir ne tik.