Monte Pacis degustacijos – mini spektaklis, susidedantis iš skonio, estetinio vaizdo, kvapų, istorijos ir modernumo. Patiekalai kuriami kasdien – naudojant tą, ką tuo metu turime geriausio – Pažaislio vienuolyne žaliuojančiame darže užaugintas daržoves, ūkininkų, žvejų ir medžiotojų laimikius, partnerių pristatomas užsienio produktų naujienas, įsiklausant į vienuolių ar istorikų prisiminimus, aktyviai sekant modernias gastronominio pasaulio naujienas. Į A la Carte meniu patenka ne tik visos virtuvės komandos, bet ir visos Monte Pacis komandos „palaiminti“ patiekalai. Tačiau kiekvieną kartą paraštėje lieka puikių idėjų, receptūrų ir atradimų. Visa tai sudedame į kasdien rengiamas degustacijas. Į jas įtraukiame ir itin trumpo sezono produktus, tiek vietinius, tiek atvežtus. Tad restorano šefas Raimundas Dambrauskas teigia drąsiai – degustaciniame meniu Jūs paragausite geriausia, ką šiandien mes turime.
Besimainantys skoniai, aromatai, vaizdai lėkštėse, malonūs siurprizai
4 patiekalų degustacinė vakarienė
45,00€
Mėgstantiems netikėtumus, improvizacijas. Degustacijose – ir tai, ko nėra pagrindiniame meniu, ką galbūt ką tik atvežė tiekėjai, arba pritaikytas ką tik pasirodęs naujausias gamybos būdas. Bet kuriuo atveju – kas kartą, kiekvienu patiekalu siekiame įrodyti, kad esame verti Jūsų dėmesio ir laiko.