Vadovaujantis senu vienuolių kamaldulių receptu vynas išspaustas ne tik iš sunokusių, saldžių senovinių obelų veislių obuolių, bet ir apylinkėse augančių gudobelių uogų. Tikėta, kad šios specifinio skonio bei aromato uogos turi gydomųjų savybių ir suteikia organizmui, ypač širdžiai, jėgos bei stiprybės.
Švelniai saldžiam obuolių aromatui gudobelės suteikia rafinuotumo ir išskirtinumo. Vienus turtingos aromatų puokštės dvelksmas nukelia į romantišką Luarą Prancūzijoje, kitus – į rasotą vaikystės pievą. Vyno skonis taip pat turtingas, minkštas ir švelnus, su itin švelnia ir maloniai juntama rūgštimi.
Rekomenduojame aperityvui arba derinti prie minkštų sūrių, nelabai saldžių kepinių ir desertų.