Vynuogės: Trebbianno, Malvasia
Šalis: Italija
Rekomenduojami deriniai su maistu: salotos, baltos žuvies ir mėsos patiekalai, minkšti sūriai
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 10-12°C
Tipas: baltasis, sausas
Ekologiškumas: biologinis
Stiprumas: 13 proc. alk.
Aprašymas apie gamintoją: XIII a. Toskanoje, Arezzo vyskupijoje, kalno, kurioje viršūnėje jau beveik du šimtus veikė Camaldoli Eremus vienuolynas, šlaitus broliai apsodino vynmedžiais ir įkūrė vyno ūkį „La Mausolea“ (lotyniškai siena, terminas). Kaip ir XIII a., taip ir šiandien vynmedžiai auginami biologiškai, nenaudojant jokių cheminių priemonių. Daugiau kaip septynis šimtus metų vynas brandinamas ąžuolinėse statinėse tame pačiame skliautuotame rūsyje, kuriame, pasak vienuolių „idealios ne tik temperatūros bei drėgmės sąlygos, bet ir energetinis laukas – čia neveikia jokios pašalinės vibracijos – vyrauja visiška ramybė…“