Vynuogės: Nero d’Avola
Šalis: Italija
Rekomenduojami deriniai su maistu: raudonos mėsos patiekalai, kietieji sūriai
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18°C
Tipas: raudonasis, sausas
Ekologiškumas: biologinis (ekologinis)
Stiprumas: 13 proc. alk.
Talpa: 0,75 ml
Aprašymas apie gamintoją: XII a. benediktinų vienuoliai beveik pusės kilometro virš jūros lygio atokioje Sicilijos vietovėje įkūrė Abbazia Santa Anastasia vienuolyną ir pradėjo spausti vyną savo reikmėms. Ilgainiui puikų vienuolių vyną pamėgo išrankūs salos valdovai bei kilmingieji. Ir šiandien vyno ūkį valdantys Giacomo Tachis ir Riccardo Cotarella augina tiek vietinius tiek tarptautinius vynmedžius ir gamina išskirtinės kokybės, natūralistinį ir biodinaminį itin aukštais balais vertinamą vyną.