Vynuogės: Schiava, Lagrein
Šalis: Italija
Rekomenduojami deriniai su maistu: baltos ir raudonos mėsos šalti užkandžiai, makaronų, daržovių patiekalai
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 12-14°C
Tipas: raudonasis, sausas
Ekologiškumas: įprastas
Stiprumas: 13 proc. alk.
Aprašymas apie gamintoją : Abbazia di Novacella – viena seniausių pasaulio vyninių. Tai liudija 1177 m. Popiežiaus Aleksandro III raštas, patvirtinantis brolių Augustinų vynuogynų šiaurės Italijoje Alto Adige regione ir gaminamo vyno nuosavybę. Vyno ūkis ir šiandien priklauso vienuolynui, o už vyno gamybą atsakingas profesionalus vyndarys Celestino Lucin prieš keletą metų „Gambero Rosso“ (įtakingas Italijos vyno leidinys) paskelbtas geriausiu Italijos vyndariu. „Aš neturiu ypatingo recepto, sako malonus ir kuklus C.Lucin. Čia mes tiesiog tvarkingai laikomės vyndarystės taisyklių“. Šiltai nusišypso ir prideda „ ir, žinoma, pasikliaujame Dievu“.