Eucharistijos sakramento vynas. Ne veltui vienuoliai kamalduliai šiam vynui skiria ypatingą dėmesį, jis gaminamas griežtai laikantis šimtmečius galiojančių vyno gamybos reikalavimų – atrenkamos geriausios vynuogės, jos skinamos tik rankomis, vynas keletą metų laikomas mažose statinėse. Saldus ir malonus intriguojančios auksinės spalvos vynas, parfumuotas balzaminėmis medaus natomis.
Trebbiano, Malvasia, Canaiolo
Apie vyndarius
Camaldoli Eremus
XIII a. Toskanoje, Arezzo vyskupijoje, kalno, kurioje viršūnėje jau beveik du šimtus veikė Camaldoli Eremus vienuolynas, šlaitus broliai apsodino vynmedžiais ir įkūrė vyno ūkį „La Mausolea“ (lotyniškai siena, terminas). Kaip ir XIII a., taip ir šiandien vynmedžiai auginami biologiškai, nenaudojant jokių cheminių priemonių. Daugiau kaip septynis šimtus metų vynas brandinamas ąžuolinėse statinėse tame pačiame skliautuotame rūsyje, kuriame, pasak vienuolių „idealios ne tik temperatūros bei drėgmės sąlygos, bet ir energetinis laukas – čia neveikia jokios pašalinės vibracijos – vyrauja visiška ramybė…“