„Monte Pacis“ restorano meniu rasite nuo mūsų pačių užaugintų žaliavalgiškų salotų, ant grotelių keptų karštų daržovių patiekalų, žuvies ir jūros gėrybių, „Hallumi“ sūrio, BBQ vištienos sparnelių, gerų jautienos kepsnių, ir netgi naminio „Monte Pacis“ burgerio. Nepamiršti ir istoriniai receptai – „prikėlėme“ ir modernizavome autentišką Pažaislio rožių desertą.

Šefas Raimundas Dambrauskas: „Nusprendžiau meniu formuoti ant grotelių ruošiamų patiekalų pagrindu – norisi lengvesnio maisto, turiu omenyje ne tik salotas, bet ir ant grotelių keptą žuvį, jūros gėrybes, mėsą, daržoves. Šiuo sprendimu išsikėlėme sau nemažą iššūkį – dirbant lauke užtikrinti ne tik kokybę, bet ir estetiką. Man ypatingai svarbu, kad patiekalas būtų ne tik skanus, bet ir vizualus, žadinantis receptorius.“